Начало | контакт | Подать заявку !
За Шива Йога Пиит Йога Тренинга за Учители Дати и такси Йога Отзиви галерия


Йога Учителите на Шива Йога Пиит

Свами Судхир

Свами Судхир е роден в Южния Индийски Щат Ориса. Той е създател и директор на Шива Йога Пиит. Той напуска дома си след като завършва своето обучение, за да търси Бог и по-дълбоката духовност и по този начин пътува из цяла Индия. През ранното си детство той се среща с много велики светци и учи Йога от тях. По-късно работи като свещенник в Neelkanth Mahadav Temple (Ришикеш) за 3 години и продължава своята духовна практика.

След като служи в храма и учи там, той отива във Варанаси, където живее 5 години и учи пътеките на Йога по-дълбоко и освен това завършва Йога Дипломен Курс от Варанаси Хинду Университета. Тогава решава да отиде в джунглата за по-дълбока Садхана и след неговата Садхана решава да се запише като студент в Йога Майсторският курс на Кайвалядхам, Лоновала, Пуна; свтовно известен Институт, пионер в преподаването на Йога.Той работи, като Йога учител в Кайвалядхам Института за известно време и от тогава преподава из цяла Индия.

Свами Судхир продължава да участва в различни индийски програми, да дава лекции. Той преподава Хатха Йога, Шивананда Йога, Ащанга йога, Кундалини Йога, Мнтра Йога и др.. Той също е изучавал разширено Ведите, Веданта, Упанишадите и Гита. Сега той има своите центрове в Ришикеш и Дхарамсала, където предлага експерт Тренинги за Учители по Йога и също пътува изключително из Индия за да разпространява знанието за Йога и да помага на хората.

Неговата цел е да разпространява Йога и духовността, здравето и хармонията, любовта, мира и живота без стрес по целият свят. Свами Судхир преподава също и в Европа и Израел.
 

 

Свами Бишвамвхар

Свами Бишвамвхар е роден в Источна Индия, Ориса. Той е избран президент на Шивайогапиитам. Той напуснал дома си, когато бил дете за да търси Бог. Той практикува Хатха и Ащанга Йога от детските си години и е учил с много гуру. Той е изучавал Гита, Рамаяна, Бхагават Гита, Упанишадите, Ведите, Веданта, Патанджали Йога сутрите и т.н.

Неговата цел е да разпространява знанието за Йога по целият свят.

 

Лолита Вебелман

Лолита Вебелман взима своя първи йога клас в Индия, 1999. Тя продължава своята практика в роднaта си страна, Мексико. Тя продължава усилено своето обучение в Йенгар Йога център в Мексико Сити. Тя посещава много семинари, йога и медитативни ретриити в Мексико и САЩ. Тя преподава Хатха и Ащанга Йога в много различни институции. По настоящем преподава в Индия.
 Сега тя преподава в Шива Йога Пиит.

Найните класове са игриви и динамични с фокус върху правилното изпълнение на асаните.

 

Латика Верма

Др. Латика Верма, родена 13 февруари 1978 г в Йаландхар- Индия и 2003 г. завършва Аюрведична медицина и хирургия в Даянанд Аюрведичният колеж. Тя има широк опит в Аюрведичната медицина и сега преподава Анатомия и Физиология на Човешкото тяло в Шива Йога Пиит.

Тъй като Йога Практиките са в известна степен базирани на Аюрведа, тя е идеалният човек за преподаване на важността на Анатомията в Йога.

 

Йоги Манож

Роден в семейство на Йоги, Манож започва да практиква йога на ного млада възраст. Той има няколко награди на йога състезания включително и златен медал на Националният Йога Шампионат. Манож получава своята следдипломна квалификация по йога от Кайвалядахама. Преди да се присъедини към Шива Йога Пиит, той преподава Йога в Сингапур и из Индия. Манож е специализиран учител по Хатха Йога и е трениран в много стилове, включително и йога за намаляване на теглото, хот Хатха, паур, ин, флоу и хот флоу йога също и йога терапия.

Registered Yoga School

Йога Тренинг за Учители 2017

200 часа Йога Тренинг за Учители 2017

 • 10th April to 6th of May 2017
 • 15th May to 10th of June 2017
 • 19th June to 15th of July 2017
 • 24th of July to 19th of Aug 2017
 • 28th of Aug to 23rd of Sept 2017

500 часа Напреднал Йога Тренинг за Учители

Тези които са завършили техният 200 часов ЙТУ в Шива Йога  Пиит или друг признат Йога Център могат да се присъединят към нашия 300 часов Напреднал Йога Тренинг за Учители и да подобрят техните йога качества с 500 часов сертификат

 • 1st Dec to 4th of Fev 2017
 • 9th of January to 4th of Mar 2017
 • 6th of Feb to 1st of April 2017
 • 6th of March to 6th of May 2017
 • 10th April to to 10th of June 2017
 • 15th May to 15th of July 2017
 • 19th June to 19th of Aug 2017
 • 24th of July to 23rd of Sept 2017
 • 28th of Aug to 21th of Oct 2017
 • 25th of Sept to 28th of Nov 2017


Последни прегледи от наши Студен

James Brown
Canada

Програмата за тренинг на учители на Шива Йога Пиит беше много повече отколкото очаквахе. Идвйаки от Канада, бях практикувал Йога за около 2 години. Имах добра физическа практика и мислех че знам доста за йога. Традиционният хатха  йога стил курс на Шива Йога Пиит ме научи толкова много повече отколкото съм си представял..

more reviews > 

 

 

 

Quick Links

- О школы йоги
- Наши Учителя йоги
- Йога подготовки учителей в Ришикеш
- 200 часов Йога подготовки учителей
- 500 часов Йога подготовки учителей
- Сроки и сборы
- подать заявку на курс
- Наши Отзывы Студент Йога

Join us on Facebook

Приходите к нам

Omkarananda, Dipeswar Мандир, Рядом с немецким пекарня. Лаксман Jhula, Tapovan, Ришикеш, Uttrakhand, Индия

Поговорим

Phones : (0091) 90583 01161 | 74178 73295
Email : shivayogapeeth@gmail.com