Начало | контакт | Подать заявку !
За Шива Йога Пиит Йога Тренинга за Учители Дати и такси Йога Отзиви галерия


Йога подготовки учителей Отзывы

Отзиви и препоръки от студенти за Сертификационният Курс Йога Тренинг за Учители, проведеждан от Шиваййогапиит. Какво студентите казват за Шивайогапиит.

 

James Brown

Моята приятелки и аз пътувахме из Индия и имахме интерес да направим тренинг за учители по йога. Ние решихме да се присъединим доста набързо и разбрахме, че повечето хора са запазили местата си преди месеци за да участват в Програмите за тренинг за Учители. Нямахме много опции. За щастие се натъкнахме на Шивайогапиит. Когато говорихме със тях те изглеждаха искрени и имахме добро усещане за тях , за това запазихме местата си веднага.

Програмата за тренинг на учители на Шива Йога Пиит беше много повече отколкото очаквахе. Идвйаки от Канада, бях практикувал Йога за около 2 години. Имах добра физическа практика и мислех че знам доста за йога. Традиционният хатха  йога стил курс на Шива Йога Пиит ме научи толкова много повече отколкото съм си представял. Йога е приела толкова различни форми през последните десетилетия, но е важно да разберем, че всички произхождат от Хатха Йога. Учейки традиционният стил на йога ви дава основата да бъдете креативни в своята собствена практика. Дава ви есенциалните инструменти на асаните, пранаяма, бандите, мудрите и Криите, които завинаги променят живота ви.
Дали ще решите да преподавате йога след този курс или просто го правите за вашата собствена практика, аз силно препоръчвам да отидете до Индия и да направите традиционен йога тренинг за учители, и силно препоръчвам да го направите с Шивайогапиит. Чистотата и личната практика на Сваи Судхир са несравними, локацията на центъра е извън Ришикеш, така че сте извън големият град, и връзките които правите с другите студенти ще останат с вас до края на живота ви.

Дойдох да правя курс за учители по йога, и си тръгвам със средства, които ще повдигнат и обогатят живота ми завинаги.
Благодаря, Свами Судхи

 

Suzy Nye

Индия е много уникално и специално място. Моя опит тук повече от пет месеца, отвори ума и сърцето ми по безброй и невероятни начини. Един месец от тази опитност беше прекаран с прекрасните хора в Шива Йога Пиит.

Моето време в Ашрама завършвайки 200 ч. Йога Тренинг за Учители, ми показа не само че  физическото ми тяло е в състояние, но ми помогна да впрегна и използвам гласа си в моята естествена способност да преподавам. Също така се грижеха доста добре за нас. За хора от запада, които идват без никакъв опит в Индия е много удобен начин да пристигнат и да се заземят в Индия. В ашрама може да намерите всякакъв вид помощ и храната тук е приготвена с любов и грижа по хигиеничен начин.

Също програмата е доста обширна и изчерпателна. За толкова кратко време, успях да разбера толкова много за йога философията, също и за практиката. Моят месец в Шива Йога Пиит ми помогна по моя път, за да стана сигурен и ефективен йога учител. Ришикеш също е и прекрасно място да прекарате малко време. Много свято място,  съвсем на бреговете на Ганг, Ришикеш е истински индийски град , където все още може да се намери някакъв западен комфорт. Плюс тук има много естествена красота, с безброй водопади наоколо, прекрасна джунгла и гледки към Хималаите. Моето време тук повлия на живота и по много дълбок и позитивен начин!

 

Marissanolan
www.marissanolan.com

Завърших тренинга си под ръководството на Свами Судхир в Шива Йога Пиит, Ришикеш, Индия. Международна квалификация за инструктури по Традиционна Хатха, Ащанга, Шивананда, Пранаяма и Йога Медитаця.

Аз съм напълно щастлива да имам възожността да уча със такъв дълбок учител, който живее простите, но силни йоги ценности и е посветил живота си на това да споделя нейните ползи и мъдрост по света. Дълбоко разбирайки огромното значение на състраданието, хумура, простотата, щедростта, нежността, посвтеността на по-високи ценнисти и практики е подарък, който ще бъде с мен, през целият ми живот.
Ако някога решите да изучавате йога или да посетите ашрам в Индия, мога да препоръчам Свами Судхир достатъчно. Свами се уверява винаги да е незабравимо преживяване, показвайки най-доброто от Индия и Индийският начин на живот.

Той е един от малкото Свами, които имат способността да преподават традиционна практика по дълбок и пълен със значения начин, да трансформира и вдъхнови всеки един човек, точно по начина по който те се нуждаят и да поогне на всеки индивидуален ученик да наери своята йога.

 

Sienna

Името ми е Сиенна и дойдох в Ришикеш, чак от САЩ за да започна практиката си в йога. Винаги съм чувствала йога, като повик, но разбрах, че имам нужда от дисциплина и добро ръководство, за да катализирам прилагането и в живота си. През първите ми дни от престоят ми в Ришикеш аз се срещнах с много йога учители и видях много центрове, но се почуствах наистина у дома и в правилните ръце когато намерих Свами Судхир Ананд! Неговият начин на преподаване е нежен и той е истински майстор! Аз се присъединих към това и направих много крачки в моя прогрес като студент.
Със неговото окуражаване и прекрасно ръководство аз отидох по-натам и се присъединих към неговият йога тренинг. Едно важно качество аз почуствах като поддик и озарение и една от ногото причини поради която избрах Свами Судхир Ананд, като мой учител е неговата искрена грижа и вяра в неговите ученици. В началото бях неохотна и свенлива да започна този курс, но той ми показа как да бъда уверена и майстор, като него! Поглеждайки назад аз откривам колко дале съм стигнала благодарение на него. Аз научих, че гогато невероштна и рядка възможност се появи, може само да се надявае да срещнем такъв учител, който да ни помогне да я прегърнем напълно.

Този курс наистина промени животът ми и се чувствам благословенна да имам Йоги Судхир, като мой учител! Със цялото си сърце препоръчвам този курс на всички, които търсят йога тренинг курс и дълбоко знание за йога.
 

 

Julia Raabova

Бих искала да ти благодаря, че ме прие като твой ученик; ние всички прекарахме прекрасно на твоя тренинг за учители. Научихме много от Шива Йога Пиит за това кратко време. На нас ни беше дадено знанието за Хатха, Ащанга и Шивананда Йога, Пранаяма и невероятната техника на Индийските Рейки. Чрез тези техники, аз почувствах че можем да излекуваме себе си и да помогнем на другите хора. Ти сподели не само знането си, но също твоя дух и  енергията си със нас.

Искам да ти благодаря, че сподели тази прекрасна йога програма със нас.

Registered Yoga School

Йога Тренинг за Учители 2017

200 часа Йога Тренинг за Учители 2017

 • 10th April to 6th of May 2017
 • 15th May to 10th of June 2017
 • 19th June to 15th of July 2017
 • 24th of July to 19th of Aug 2017
 • 28th of Aug to 23rd of Sept 2017

500 часа Напреднал Йога Тренинг за Учители

Тези които са завършили техният 200 часов ЙТУ в Шива Йога  Пиит или друг признат Йога Център могат да се присъединят към нашия 300 часов Напреднал Йога Тренинг за Учители и да подобрят техните йога качества с 500 часов сертификат

 • 1st Dec to 4th of Fev 2017
 • 9th of January to 4th of Mar 2017
 • 6th of Feb to 1st of April 2017
 • 6th of March to 6th of May 2017
 • 10th April to to 10th of June 2017
 • 15th May to 15th of July 2017
 • 19th June to 19th of Aug 2017
 • 24th of July to 23rd of Sept 2017
 • 28th of Aug to 21th of Oct 2017
 • 25th of Sept to 28th of Nov 2017


Последни прегледи от наши Студен

James Brown
Canada

Програмата за тренинг на учители на Шива Йога Пиит беше много повече отколкото очаквахе. Идвйаки от Канада, бях практикувал Йога за около 2 години. Имах добра физическа практика и мислех че знам доста за йога. Традиционният хатха  йога стил курс на Шива Йога Пиит ме научи толкова много повече отколкото съм си представял..

more reviews > 

 

 

 

Quick Links

- О школы йоги
- Наши Учителя йоги
- Йога подготовки учителей в Ришикеш
- 200 часов Йога подготовки учителей
- 500 часов Йога подготовки учителей
- Сроки и сборы
- подать заявку на курс
- Наши Отзывы Студент Йога

Join us on Facebook

Приходите к нам

Omkarananda, Dipeswar Мандир, Рядом с немецким пекарня. Лаксман Jhula, Tapovan, Ришикеш, Uttrakhand, Индия

Поговорим

Phones : (0091) 90583 01161 | 74178 73295
Email : shivayogapeeth@gmail.com